donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Lucrasoft verhuist naar De Sandelingen

27 september 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Lucrasoft ICT Groep is verhuisd naar een nieuwe locatie op industrieterrein De Sandelingen. Na een verbouwing van 3 maanden is het pand in september betrokken. Bekend terrein, want 6 jaar geleden verhuisde de organisatie van dit terrein naar de andere kant van Hendrik Ido Ambacht.

Oprichter van de ICT Groep, Lucas Vos is blij met de gemaakte stap. “Het was wel spannend. In tijden dat iedereen zegt dat het niet goed gaat, crisis is, een nieuw pand kopen. We krijgen dan vaak ook verbaasde gezichten als we zeggen dat we een pand verbouwd hebben en verhuisd zijn. Met onze 40 enthousiaste IT professionals zijn we echter positief over de toekomst.

We zien nog steeds een groeiende vraag naar ontzorging op IT gebied. Dit positieve geluid laten we graag horen in deze uitdagende tijden. Daar waar mogelijk proberen we onze omgeving er ook direct van mee te laten profiteren door opdrachten voor de verbouwing lokaal te verstrekken.” 

Voor meer informatie en foto's, zie www.lucrasoft.nl
 

Lees meer over:

verhuizing sandelingen lucrasoft
Deel dit bericht met je vrienden!