vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH speelt volgende ronde KNVB-Beker in de Arena tegen Ajax

27 september 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Na hun goede winstpartij tegen zondag topklasser ADO '20 uit Heemskerk in de tweede ronde van de KNVB-Beker, volgt er binnenkort een enorm sportief hoogtepunt voor de Ambachtse voetballers van ASWH.

Hoofdklasser ASWH was in deze tweede ronde op eigen veld met 1-0 te sterk voor zondagtopklasser ADO'20. Ferry van Lare maakte de enige treffer in de eerste helft.

Het was voor ASWH de eerste deelname aan het KNVB bekertoernooi sinds het seizoen 2010/2011. Voor de hoofdklasser uit Hendrik Ido Ambacht was de wedstrijd met de nummer drie van de zondag topklasse een mooie graadmeter. Met name in de eerste helft deed ASWH niet onder voor ADO'20. De 1-0 ruststand was dan ook terecht.

De ploeg uit Heemskerk zette in de tweede helft meer aan, maar tot hele grote kansen leidde dat niet. ASWH kreeg uit de counter de beste kansen, maar gescoord werd er niet meer.

De loting voor de derde ronde van de KNVB-beker bepaalde dat ASWH binnenkort op bezoek gaat bij het grote Ajax in de Amsterdam Arena.

 

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!