woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuw op kinderdagverblijf Grote Beerstraat: ‘Altijd welkom’ en ‘Vrije keus’

20 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De succesvolle nieuwe pakketten van Yes! Kinderopvang - ‘Altijd welkom’ en ‘Vrije keus’ - zijn vanaf 1 november 2013 ook op kinderdagverblijf Grote Beerstraat in Zwijndrecht mogelijk. Ouders kunnen nu al voor deze aantrekkelijke opvangmogelijkheden kiezen op de locaties De Were (Zwijndrecht), Sportlaan (Heerjansdam) en Witte de Withstraat (Hendrik-Ido-Ambacht). Met deze pakketten verenigt Yes! Kinderopvang het beste voor de kinderen met het beste voor de ouders. Yes! Kinderopvang laat hiermee een andere kijk op kinderopvang zien. Met ‘Vrije keus’ hebben ouders veel keuzemogelijkheden waardoor ze de opvang optimaal kunnen afstemmen op hun wensen. Voor ouders die niets willen kiezen en regelen, maar altijd zorgeloos verzekerd willen zijn van een vertrouwd en veilig opvangplekje, heeft Yes! Kinderopvang de optie ‘Altijd welkom’. Met de mogelijkheden ‘Altijd welkom’ en ‘Vrije keus’ vinden ouders die het beste willen voor hun kindje en voor zichzelf, altijd de juiste opvang!

Altijd welkom, ook als opa en oma even niet thuis zijn 
Met het ‘Altijd Welkom’ pakket hebben de kinderen altijd - 5 dagen per week, 52 weken per jaar – een opvangplekje in hun vertrouwde omgeving. Ouders betalen echter maar voor 3 dagen per week! Ook als ouders 3 dagen werken, is dit een interessant pakket, want ze hoeven zich nooit zorgen te maken over de opvang van hun kindje.  De kinderen hebben continuïteit, veiligheid en geborgenheid. Stel dat u een extra dag moet werken of dat opa en oma op hun oppasdag een afspraak hebben, dan is het een geruststellende gedachte dat er voor uw kind altijd plaats is op zijn of haar vertrouwde opvang. Doorgeven wanneer de kinderen komen is niet nodig;  brengen en halen is altijd mogelijk. Geen geregel en altijd een veilig en vertrouwd opvangplekje is het uitgangspunt van ‘Altijd welkom’.

Veel keuzemogelijkheden bij ‘vrije keus’
Ouders kiezen zelf het aantal opvangweken per jaar (vanaf 40 weken), welke weken ze opvang nodig hebben en hoe laat de opvang moet starten: 7, 8, 9, 10 of 11 uur. De opvang duurt minimaal 7 uur en is daarna per half uur uit te breiden. Dit pakket is mogelijk op vaste en wisselende dagen per week. Door de vele keuzemogelijkheden kan dit pakket ouders veel geld schelen!

Kosten
Ouders betalen voor beide pakketten slechts € 6,46 per uur. Over dit volledige uurtarief kunnen ze hun kinderopvangtoeslag aanvragen. De prijs is inclusief luiers en (fles)voeding binnen het vastgestelde pakket. Bij Vrije keus mogen ze ook nog vier keer per jaar gratis een opvangdag ruilen. Meer informatie is te vinden op www.yeskinderopvang.nl

Deel dit bericht met je vrienden!