dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Dubbelslag DVS met twee uit-overwinningen

16 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - In het doordeweekse onderonsje met Crescendo maakte DVS het zichzelf onnodig moeilijk door een schier comfortabele voorsprong op het spel te zetten. Door eigen onkunde van DVS kon daardoor de ploeg uit Leiden bij blijven. Daardoor bleef de strijd spannend, maar DVS haalde wel gewoon de winst binnen.

Afgelopen weekend toog de ploeg van coach Beuk weer richting Den Haag voor het duel met Ready.Ook hier had het jonge DVS, dat door een pittige afwezigheidslijst inmiddels aantreedt met minimaal 2 A jeugdleden, steeds het initiatief. Qua veldspel was DVS de meerdere, maar de thuisploeg was zeer effectief op de “”dode spelmomenten”. De bij rust opgebouwde voorsprong werd scherp uitgebouwd naar 5-9 en 6-11. Door onervarenheid van DVS werd thuisploeg Ready weer in het zadel geholpen en ook weer mee konden scoren. Het geloof keerde terug bij Ready, maar (mede door goed uitpakkende wissel) tijdig keerde de rust in de Ambachtse gelederen zodat de voorsprong nipt behouden kon worden (11-12)

Na drie wedstrijden staat DVS momenteel keurig in de middenmoot met vier punten uit drie duels. Komend weekend volgt de krachtmeting met de huidige koploper, het Haagse ALO dat sportpark Schildman dan bezoekt.

ACKC 2 - DVS 2  13-9 (x-x)
Gelijkopgaande wedstrijd die pas na rust echt beslist werd. In een korte tijd waren vier thuisgoals de Ambachters te machtig en kon de ploeg uit Almkerk de winst pakken.

DVS wacht nog op de eerste punten en krijgt komend weekeinde HKC op bezoek , dat nog geen verliespunten heeft.

ADO 3 - DVS 3  10-7

Lees meer over:

korfbal dvs schildman
Deel dit bericht met je vrienden!