dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Vergeten spullen bij Speelfabriek

12 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Stichting Vrij Spel was aanwezig op de Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij de kraam van de stichting konden vergeten spullen opgehaald worden. Ieder jaar blijven na de Speelfabriek en het kinderkamp jassen, tassen, brooddozen en nog vele andere spullen achter. Helaas zijn er slechts enkele jassen opgehaald.
 
Ouders die bijvoorbeeld een jas kwijt zijn kunnen een e-mail zenden naar info@stichtingvrijspel.nl en melden wat ze kwijt zijn. De stichting zal dan nagaan of deze jas in hun bezit is. Wie niet over internet beschikt kan ook even bellen met Christina Udo (078-6815379). Alle spullen die op 14 oktober nog niet zijn opgehaald worden weggegeven aan een goed doel.
 
Via de website www.speelfabriek.tk zijn films en foto’s te bekijken en te bestellen van de Speelfabriek 2013 en het Glitter en Glamourkamp.

Lees meer over:

speelfabriek zomerparkdag
Deel dit bericht met je vrienden!