dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

SGP-ChristenUnie: 'Perenlaantje niet in gevaar'

9 september 2013

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De fractie van de SGP-ChristenUnie heeft op de Zomerparkdag van 7 september peren uitgedeeld aan de bezoekers. Hiermee wilde de fractie benadrukken dat het historische Perenlaantje niet in gevaar is en voor de toekomst behouden blijft. 

De gehele dag hebben tal van bezoekers de stand bezocht en kennisgemaakt met de vertegenwoordigers van de SGP-ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht. Als ludieke actie deelden zij peren uit aan de voorbijgangers. Deze actie was gelinkt aan diverse publicaties omtrent het Perenlaantje. “Sommige groeperingen geven aan dat de toekomst van het historische Perenlaantje in Ambacht in gevaar is” zo geeft raadslid Erik van Hartingsveldt aan. “Niets is minder waar. In diverse artikelen wordt gesuggereerd dat de bomenkap in Volgerlanden-Oost ook gevolgen heeft voor het Perenlaantje. Ik wil benadrukken dat het Perenlaantje in zijn huidige vorm blijft bestaan, en dat wij ons er juist voor inzetten om Ambacht een groen dorp te laten blijven” 
 
Tevens is op de Zomerparkdag een fotowedstrijd gestart met de titel ‘Ambacht in beeld’. Foto’s kunnen ingestuurd worden in één van de drie categorieën; Wonen & Wijken, Mensen & Bewegen en Natuur & Omgeving. Onder leiding van een vakjury zullen de drie beste inzendingen een prijs ontvangen. Voor meer informatie kan de website sgpchristenunie-hiambacht.nl worden bezocht of de Facebookpagina van de fractie. 
 

Lees meer over:

perenlaantje christenunie sgp
Deel dit bericht met je vrienden!