woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

De IFC-Van der Panne Voetbalacademie nu echt in bedrijf

9 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Deze week is door Pascal Bos, directeur van het gerenommeerde Rotterdamse steigerbouwbedrijf Van der Panne ( zie ook www.panne.nl), de informele start gegeven van het formele begin van de vernieuwde jeugdopleiding van IFC.

Met het overhandigen van het fraaie trainingstenue aan C1-talent Ties van Aggelen was er een mooi fotomoment om de start van de Academie te illustreren.

Zoals aangegeven wil Ido`s Football Club zich de komende jaren meer en meer profileren als een echte opleidingsclub, waar ieder kind zich op zijn/haar eigen niveau maximaal kan ontwikkelen. De jeugdopleiding wordt hiertoe verder verbeterd en aangescherpt.

Onderdeel hiervan is een striktere scheiding tussen de selectie- en niet-selectieteams, waarbij bij de selectieteams de nadruk ligt op opleiden, techniek, discipline en presteren.

Zonder overigens het plezier uit het oog te verliezen!
De Academie (A1-B1-C1-D1-E1+3-F1+3) onder leiding van Bryan Cairo moet de komende jaren dus het paradepaardje van de club worden, waarbij uiteindelijk het rendement van de opleiding sterk moet verbeteren. Een uitgebreide beschrijving van de Academie treft u ook aan in de recent huis-aan-huis verspreide presentatiegids van IFC.

Zo`n opleidingstraject stelt eisen aan de faciliteiten en uitstraling.

IFC is dan ook zeer gelukkig met het feit dat Van der Panne zich de komende 3 jaar als nieuwe hoofdsponsor aan met name deze jeugdopleiding heeft verbonden!

Met deze ondersteuning kan de club zorgen voor een goede financiële onderbouwing van de Academie.

Komt u vooral ook de vorderingen van de Academie op zaterdagen volgen op ons complex, het is de moeite waard.

Foto: Anita Woudenberg.

Lees meer over:

voetbal academie
Deel dit bericht met je vrienden!