woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Bootcampen in het Baxpark, Swingen en springen op Zomerparkdag

6 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Morgen bruist Ambacht. Vele bezoekers gaan genieten van het jaarlijkse zomerse spektakel: de Zomerparkdag. Het belooft ook echt zomers te worden, want de verwachting is dat het weer lekker mee gaat werken. Er zijn activiteiten en demonstraties van het Louwersplein tot in winkelcentrum De Schoof.
 
En vergeet het relaxen maar, want bezoekers kunnen ‘bootcampen’ in het Baxpark. Wethouder Michiel van der Vlies trekt z’n sportkleren aan en traint om 12.00 uur mee met een bootcamp clinic. Springen en dansen mag morgen ook, want er is volop muziek. Op het podium en het plein bij de Ridderhal bijvoorbeeld. Bij het zwembad draaien de beste DJ’s uit de regio.
 
Dit is nog maar een greep uit de activiteiten. Voor het volledige programma kunt u terecht op www.h-i-ambacht.nl/zomerparkdag. Actuele informatie, foto’s en ervaringen vindt u morgen op Twitter: #ZPD13.
 
Vrijwilligers in ‘t zonnetje
De Zomerparkdag is een feest speciaal voor de vele vrijwilligers van Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze bruisende dag zetten we hen in het zonnetje. Er is dan ook speciale aandacht voor hun werk.
 
Organisatie
De zomerparkdag wordt georganiseerd door de gemeente en andere participanten zoals Cascade, winkeliersvereniging de Schoof en Stichting Tobe.

Lees meer over:

zomerparkdag de schoof
Deel dit bericht met je vrienden!