vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Het vervolg van “DURF!”

3 september 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen mei vond het event “DURF!” plaats in het Cascade en dit werd georganiseerd door Jamie Kooij. Zij verzamelt 7 september al haar “DURF!” bij elkaar om haar droom te volgen.  Jamie vertrekt dan namelijk voor drie jaar naar Engeland om te gaan studeren aan The Academy of Live and Recorded Arts (ALRA).

Hiervoor gaat Jamie vlakbij haar opleiding in Wigan wonen, waar ze inmiddels een nieuwe thuisbasis gevonden heeft. Wel zal het vreemd zijn daar helemaal zonder vrienden en familie opnieuw te beginnen. Dat is best eng en spannend voor Jamie, maar hier krijgt ze iets voor terug; het gevoel dat ze heel de wereld aankan. Dat maakt alles weer goed en dit werd extra versterkt door het evenement “DURF!” en alle lovende woorden. Daaruit haalt Jamie dan ook extra kracht om deze grote stap in een onzekere toekomst te zetten.

Vervolg

Zeker is al wel dat ze een fijn appartement gevonden heeft. Zodra Jamie daar aangekomen is, begint haar introductieweek met leuke workshops en het ontmoeten van haar medestudenten. Hier heeft ze veel zin in! Jamie kan dus bijna niet wachten om haar avontuur te beginnen! Bent u benieuwd naar het vervolg? Geen probleem; Jamie houdt af en toe een blog bij op haar website: www.jamiekooij.com. In ieder geval wil ze de mensen die haar gesteund hebben nogmaals bedanken.

Door: Jan-Willem Schneider (in samenwerking met Jamie Kooij)

Lees meer over:

cultureel centrum cascade
Deel dit bericht met je vrienden!