dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Speelfabriek door 2294 kinderen bezocht

2 september 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Speelfabriek groot succes. Afgelopen zomervakantie bezochten 2294 kinderen de Speelfabriek in 3 weken tijd. De laatste week van de vakantie was er een Glitter en Glamourkamp.

Het kamp werd bezocht door 50 kinderen. Via de website www.speelfabriek.tk kunt u vele foto’s en filmpjes bekijken van 4 weken vol activiteiten.
 
Zoals ieder jaar zijn diverse kinderen ook dit jaar weer vergeten hun tas, jas, handdoek en nog vele andere dingen mee naar huis te nemen. Daarom zal stichting Vrij Spel op de Zomerparkdag aanwezig zijn. Tijdens deze dag op zaterdag 7 september kunt u bij de kraam van stichting Vrij Spel tussen 10 en 14 uur de vergeten spullen ophalen. Dit is ook het laatste moment om foto’s genomen tijdens de fotostudiodag (25 juli) door Cees van Meerten op te halen. Ook liggen de niet opgehaalde foto’s met Pablo de papagaai in de kraam. Kunt u op deze dag niet langskomen, meld u dan via info@stichtingvrijspel.nl even wat u mist en u hoort waar u het kunt ophalen.
 
Stichting Vrij Spel kijkt terug op een zeer succesvol jaar. De Speelfabriek is weer ontdekt door vele kinderen. Er was een zeer goede samenwerking met Hi5Ambacht, stichting Cascade en Diana’s Schminkpaleis. Nieuw dit jaar was ook een volledig gesponsorde dag door Plus Volgerlanden. Het programma bevatte iedere dag wel een extra activiteit, waarbij de bezoekjes van de (dieren)ambulance, EHBO, politie en brandweer een fantastische aanvulling op het programma van Vrij Spel waren.
 
Stichting Vrij Spel streeft er altijd naar de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden. Hierdoor blijven de activiteiten bereikbaar voor iedereen. De bijdragen door sponsoren, donaties en de jaarlijkse subsidie van de gemeente zijn dan ook hard nodig. Nieuw dit jaar was de mogelijkheid tot een donatie van dagkaarten aan de voedselbank van Hendrik-Ido-Ambacht. Stichting Nieuwe Hoop maakte het mogelijk dat enkele kinderen toch mee konden op kamp.
 
Wilt u stichting Vrij Spel steunen of een bijdrage leveren met uw bedrijf? Stuur een e-mail naar info@stichtingvrijspel.nl en het bestuur van de stichting zal contact met u opnemen. Een donatie op bankrekening 6837726 is natuurlijk altijd van harte welkom. U levert al een bijdrage door foto’s te bestellen via de website.

Deel dit bericht met je vrienden!