dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

KNVB Voetbalschool bij IFC

28 augustus 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ook dit jaar worden de KNVB voetbaldagen weer bij IFC georganiseerd, het vierde achtereenvolgende jaar. Vanaf vandaag, dinsdag 27 tot en met donderdag 29 augustus a.s. nemen er 108 jongens en meisjes aan deel.

Deelnemers, jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 14 jaar komen van diverse verenigingen van binnen en buiten de regio Dordrecht. Van IFC zelf hebben er maar liefst 23 spelers en speelsters zich aangemeld.

Onder leiding van door de KNVB gekwalificeerde trainers wordt in competitieverband een aantal activiteiten uitgevoerd zoals voetbaltrainingen, vier tegen vier, het nemen van strafschoppen om de penaltybokaal, goalmasters, technische vaardigheden en onderlinge wedstrijden.

Lees meer over:

KNVB ifc voetbaldagen
Deel dit bericht met je vrienden!