dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen komt u (echt) overal tegen

28 augustus 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Al enkele jaren wordt met succes in Hendrik-Ido-Ambacht de ZomerParkDag gehouden. Deze staat bol van de activiteiten met zeker ‘voor elck wat wils!’

Heel Hendrik-Ido-Ambacht laat zich van zijn beste kant zien tijdens de ZomerParkDag. De ZomerParkDag – 7 september a.s. - is een dag om alle vrijwilligers van Hendrik-Ido-Ambacht in het zonnetje te zetten. Deze dag wordt georganiseerd door en voor vrijwilligers.
 
Ook de Politieke Groepering Gemeente Belangen is deze dag actief. U kunt deze zaterdag leden van de fractie tegen komen op het politieke plein (nabij het gemeentehuis).

Ary Cramer van Gemeente Belangen schrijft hierover: "Een uitstekende gelegenheid om eens nader kennis te maken met de diverse fractieleden van Gemeente Belangen. Ook leden van Gemeente Belangen Jong zijn aanwezig."

Ary Cramer gaat verder met: "Gemeente Belangen komt u steeds vaker in ons dorp tegen. Zo zijn we niet alleen aanwezig op de ZomerParkDag maar kunt u ook vertegenwoordigers van Gemeente Belangen aantreffen op zaterdag 21 september a.s. van 10.00 – 15.30 uur in winkelcentrum de Schoof (nabij de Jumbo)".

Meer informatie? Mail naar fractiegb@gembel.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!