maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Aanhoudingen voor mishandeling en hennepkwekerij

24 augustus 2013 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft drie aanhoudingen verricht in een onderzoek naar een mishandeling en ontmanteling van een hennepkwekerij. Op donderdagavond 22 augustus 2013 kwam er een melding van een vechtpartij buiten op de Pruylenborg in Hendrik-Ido-Ambacht. Een 38-jarige man uit Schiedam man werd daar mishandeld.

Een van de verdachten was weggelopen een woning in. Politiemensen gingen naar dit pand en vonden boven een kleine hennepkwekerij met ongeveer 120 planten. In het huis waren drie personen. De politiemensen hielden de verdachten aan. Het gaat om een vouw van 25 jaar en twee mannen van 35 en 49 jaar. Het slachtoffer van de mishandeling heeft vermoedelijk een hersenschudding. Hij mist na het incident zijn telefoon.
 
Deel dit bericht met je vrienden!