maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH prolongeert titel Z-Press Media Group toernooi

19 augustus 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH is voor de tweede achtereenvolgende maal winnaar geworden van het door vv Smitshoek georganiseerde Z-Press Media Group toernooi. De Ambachters eindigden met een gelijk puntenaantal en doelsaldo als Jong Sparta. 

Een beter afgewerkte strafschoppenreeks bezorgde de formatie van de nieuwe trainer Michel Langerak de toernooiwinst. Uit handen van algemeen directeur Alex Klein van Z-Press mocht aanvoerder Ferry van Lare de wisselbeker en een cheque in ontvangst nemen.

ASWH versloeg donderdagavond hoofdklasser ARC door doelpunten van Paul Scheurwater en Michael van Dommelen met 2-0. Het prestigeduel tussen topklasser Capelle van de ambitieuze hoofdklaser ASWH eindigde zaterdag door een late treffer van invaller Leen van Steensel in 2-2. In een boeiend treffen deelde ASWH in de beginfase de lakens uit.

Michael van Dommelen tekende al vroeg in de wedstrijd voor de openingstreffer. Na de pauze trok Gertjan Rothman de stand gelijk. Direct hierna tekende nieuweling Jesper van de Bosch voor de 1-2 en leek ASWH met twee zeges op koers te liggen voor de toernooiwinst. Theo de Boon dirigeerde invaller Leen van Steensel als breekijzer naar het front. De oud-prof tekende kort voor tijd voor de gelijkmaker.

Lees meer over:

voetbal toernooi aswh
Deel dit bericht met je vrienden!