woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Illegaal gebruik pand Veersedijk

26 juli 2013 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ondanks bewaking en verschillende beheermaatregelen is het een aantal personen gelukt een pandje aan de Veersedijk, ter hoogte van het voormalige bedrijf ARBEZ, onrechtmatig in gebruik te nemen. De gemeente neemt maatregelen om het illegale gebruik te beëindigen. 

Vorige maand heeft de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht de gronden en bedrijfsopstallen van het bedrijf ARBEZ aan de Veersedijk 269-271 aangekocht. Het object zal binnenkort tijdelijk in gebruik gegeven worden voor bedrijfsdoeleinden. Direct na de aankoop heeft de gemeente het object laten bewaken en beheermaatregelen getroffen. Zo zijn de toegangshekken van nieuwe sloten voorzien en wordt de woning bewoond door een beheerorganisatie.
 
Eind vorige week bleek dat de hekken waren opengebroken en een barak in gebruik is genomen als woonruimte. Deze barak staat op de nominatie om op korte termijn te worden gesloopt vanwege de slechte technische staat.
 
De gemeente neemt nu juridische stappen om het illegale gebruik te beëindigen.

Lees meer over:

Veersedijk onrechtmatig
Deel dit bericht met je vrienden!