dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente zoekt de 'Helden van Ambacht'

16 juli 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Onderscheiding voor kinderen en jongeren tussen 6 en 20 jaar.

De gemeente voert een onderscheiding in voor kinderen en jongeren tussen 6 en 20 jaar: de Helden van Ambacht. Hiermee wil de gemeente jaarlijks jonge mensen die zich op een positieve wijze inzetten voor medemens en samenleving in het zonnetje zetten. Bijvoorbeeld door het opzetten van een actie voor een goed doel, dagelijks de hond van de buren uit te laten of een moeilijk onderwerp zoals pesten bespreekbaar te maken. De gemeente is trots op deze ‘Helden van Ambacht’. Zij kunnen een voorbeeld zijn voor andere jongeren om zulke prestaties te leveren.  
 
Aanmelden kan tot 27 september 2013
Iedereen kan een kind of jongere tussen 6 en 20 jaar opgeven die volgens hem of haar in aanmerking komt voor deze titel. Kijk voor meer informatie en het aanvraagformulier op www.h-i-ambacht.nl/heldenvanambacht.  Insturen kan tot 27 september 2013. Een jury onder voorzitterschap van burgemeester Jan Heijkoop beoordeelt de aanvragen en beslist wie in aanmerking komt. De jury houdt natuurlijk rekening met de leeftijd van de kandidaat en de aard van de prestatie. De namen van de Helden van Ambacht worden bekend gemaakt in november, ter gelegenheid van de dag van de rechten van het kind.

Lees meer over:

onderscheiding helden
Deel dit bericht met je vrienden!