dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Aat Ouwerkerk lijsttrekker VVD

15 juli 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - De leden van de VVD Hendrik-Ido-Ambacht hebben tijdens laatste de algemene ledenvergadering unaniem ingestemd met de voordracht van het bestuur om de huidige fractievoorzitter Aat Ouwerkerk te kiezen als lijsttrekker van de VVD Hendrik-Ido-Ambacht voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen 2014.

Met deze benoeming spreekt de VVD Hendrik-Ido-Ambacht haar waardering uit voor de kennis, ervaring en opstelling van de heer Ouwerkerk. De continuïteit van het beleid van VVD Hendrik-Ido-Ambacht, waarbij het gaat om een financieel gezonde gemeente, die transparant beleid voert, goede verbindingen heeft, en waar het goed wonen, werken en ondernemen is, wordt op deze wijze gewaarborgd.

Lees meer over:

VVD fractievoorzitter ouwerkerk
Deel dit bericht met je vrienden!