woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Kunstenaars gezocht voor ZomerParkDag

11 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - ToBe cultuurcentrum organiseert op zaterdag 7 september de ZomerParkDag in Hendrik-Ido-Ambacht. Kunstenaars (profs of vrijetijds) zijn van harte welkom op zaterdag 7 september, waar van 10.00 tot 17.00 uur het ‘Cultuurpark’ gehouden wordt in het prachtige Baxpark tijdens de ZomerParkDag.

Hier kunnen kunstenaars, zowel vrijetijds als professionals, werk exposeren en verkopen, het park als atelier gebruiken of een workshop verzorgen. 
Alle kunstdisciplines zijn welkom. Denk aan schilderijen, beelden, foto’s, sieraden, kunstwerken van speksteen, hout of glas, 2-dimensionaal en 3-dimensionaal.

Een digitaal aanmeldingsformulier met huurmogelijkheden en meer informatie is verkrijgbaar bij Roxanne van der Slot van ToBe via roxanne.van.der.slot@tobe.nl Cultuurpark op de ZomerParkDag wordt georganiseerd door ToBe cultuurcentrum en financieel ondersteund door de gemeente Hendrik Ido Ambacht.

Zie ook:

Lees meer over:

ToBe zomerparkdag cultuurpark
Deel dit bericht met je vrienden!