vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Ruim 200 kinderen en jongeren genoten van Hollandse 6-Kamp

11 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ruim 200 kinderen en jongeren genoten op woensdagmiddag 10 juli van de Hollandse 6-Kamp. Schuiven op de buikschuifbaan, de limokoe melken, strijden voor het Ambachts Kampioenschap bommetje, appelhappen, ringduiken en een baantje zwemmen; er was volop actie! Deelname aan de activiteiten koste niets extra. Een abonnement of toegangskaartje voor het zwembad was wel verplicht.

Hi5Ambacht bedankt bij deze de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht, zwembad De Louwert en Jongerencentrum Dock-03 voor hun medewerking en kijkt uit naar de rest van de zomer.

Vakantiepret
De schoolvakantie staat voor de deur en als het aan Hi5Ambacht ligt hoeft ook dan niemand zicht te vervelen! Hi5Ambacht is deze zomer namelijk iedere dinsdag en donderdag met sport en spel in De Louwert te vinden en is iedere maandag en donderdag met leuke activiteiten aanwezig bij De Speelfabriek.

En na de vakantie…
kunnen de allerkleinsten (groep 1 en 2) weer aansluiten bij Kaboutersport. 10 weken lang maken zij kennis met verschillende sporten. De eerste les start op woensdag 25 september. De kosten bedragen €20,-. Inschrijven kan nu al via hi5ambacht.nl  

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.hi5ambacht.nl, bel naar (078) 737 00 54 of loop eens binnen bij het infopunt aan de Hoge Kade 60.

 

Lees meer over:

zwembad De Louwert zeskamp
Deel dit bericht met je vrienden!