dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

JFK Zomertalentenfeest

6 juli 2013 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vrijdag 5 juli werd op de John F. Kennedyschool, locatie Volgerlanden, traditioneel het zomerfeest gevierd. Het thema van het schoolfeest draaide dit jaar om “talenten”. 

De dag begon voor de onder- en middenbouw met een spelletjesparcours, hier konden de kinderen hun sportieve talenten laten zien met diverse spelletjes, zoals strandvolleybal, jeu de boules, springkusssen en zonnetjeprik.
 
De Bovenbouw ging gezamenlijk naar zwembad “De Louwert” en hebben zich daar heerlijk vermaakt. Voor de lunch was er voor alle leerlingen een gezellige picknick georganiseerd. Ieder groepje kreeg een picknickkleed en een rijk gevulde mand en hebben toen met z’n allen heerlijk zitten picknicken op het schoolplein.  
 
Na de picknick was er dan de “JFK Zomertalentenshow 2013”, welke werd geopend door Claire uit de Leeuwengroep, de winnares van “de Stem van Ambacht”. Zij zong het nummer Pricetag van Jessie J. Voor deze show mocht iedere groep één act inbrengen. In de weken voorafgaand aan het feest werden er dan ook in de groepen voorrondes gehouden, er werd tegen elkaar gebattled en gestemd wie er in de show mocht optreden. De acts waren echt ontzettend leuk, wat hadden de kinderen hun best gedaan. Zo werd er prachtig gezongen, waren er een aantal dansacts, een optreden van DJ Tom, een goochel-act en de Harlem Shake mocht natuurlijk ook niet ontbreken.
 
Tussen de acts door deden alle kinderen mee aan de Karaoke. Deze gezellige dag werd afgesloten met een hapje en een drankje voor alle ouders, kinderen en leerkrachten. Het Zomerfeest was wederom een groot succes en heeft bewezen dat elk kind zijn eigen talent heeft.

Lees meer over:

volgerlanden
Deel dit bericht met je vrienden!