woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Yes! Kinderopvang breidt mogelijkheden uit

5 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Zelf kiezen en de opvang precies afstemmen op uw persoonlijke wensen of juist altijd een vertrouwd opvangplekje hebben, 5 dagen per week, 52 weken per jaar. Voor beide wensen heeft Yes! Kinderopvang vanaf 1 september 2013 bijzonder aantrekkelijke mogelijkheden op de kinderdagverblijven De Were in Zwijndrecht, Sportlaan (RaJuBiBos) in Heerjansdam en Witte de Withstraat (Oase) in Hendrik-Ido-Ambacht. 

Meer keuzemogelijkheden met ‘Vrije keus’
Ouders die kiezen voor het opvangpakket ‘Vrije keus’ bepalen zelf het aantal opvangweken dat ze per jaar nodig hebben, met een minimum van 40. Welke weken hun kindje al dan niet naar de opvang komt, bepalen de ouders zelf. Ze kunnen hun kindje ’s ochtends brengen om 7, 8, 9, 10 of 11 uur.

De opvang duurt minimaal 7 uur per dag en is daarna per half uur te verlengen. ‘We zijn in mei met deze keuzemogelijkheden gestart in onze nieuwbouwlocatie RaJuBiBos in Heerjansdam, als pilot’, vertelt directeur-bestuurder Eva Klein. ‘De pilot loopt nog tot eind 2013, maar we zien al wel dat deze keuzemogelijkheden aansluiten bij de vraag van ouders. Vaak zijn ze een stuk goedkoper uit. Daarom willen we ook ouders in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht alvast hiermee kennis laten maken’, legt Eva uit.

Altijd een veilig en vertrouwd plekje met ‘Altijd welkom’
Ouders moeten wel eens een extra dag of op een andere dag werken. Opa en oma hebben op hun vaste oppasdag soms een belangrijke afspraak, bijvoorbeeld in het ziekenhuis. En wat als opa en oma met vakantie zijn? Het regelen van opvang is dan vaak een heel gedoe. Ook als u op uw vrije dag naar de tandarts moet, of iets leuks met vriendinnen wil doen.

Eva: ‘Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook dan gebruik kunnen maken van hun veilige en vertrouwde opvangplekje.’ Met het ‘Altijd welkom’pakket kunnen de kinderen vijf dagen per week van 07:00 tot 18:30 uur, 52 weken per jaar, gebruikmaken van hun opvangplekje. Ouders betalen echter maar voor drie dagen per week, 52 weken per jaar.’ Doorgeven wanneer de kinderen komen is niet nodig;  brengen en halen is altijd mogelijk. Geen geregel en altijd een veilig en vertrouwd opvangplekje is het uitgangspunt van ‘Altijd welkom’.    

Deel dit bericht met je vrienden!