vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Peuterdans bij Yes! Kinderopvang en OBS De Tandem

1 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De afgelopen drie weken hebben de peuters van de locatie Hoendersekade 1 van Yes! Kinderopvang en de kleuters van basisschool De Tandem een dansles gekregen. Deze danslessen zijn georganiseerd door de Bredeschool Walburg. Iris Scheffers van Stichting To Be heeft de danslessen gegeven en ze werd aangeboden door KunstToppies.

Dansen is heel leuk om te doen en heus niet zo moeilijk! Op een speelse manier leren de kinderen goed en mooi te dansen en te bewegen op verschillende soorten muziek. In de les gebruiken we de fantasie van de kinderen. De kinderen krijgen een beter gevoel voor ritme en leren alleen én in de groep te dansen.

De kleuters van De Tandem en de peuters van Yes! hebben samen gedanst. Ze vonden het erg leuk om te doen en vonden het jammer dat het nu afgelopen was. Yes! Kinderopvang en De Tandem zijn erg blij met de intensieve samenwerking en kunnen hierdoor leuke extra workshops aan de kinderen bieden!

Lees meer over:

yes walburg tandem hoendersekade
Deel dit bericht met je vrienden!