vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Burgemeester Heijkoop verwelkomt eerste bezoekers roadshow Veiliger rijden

27 juni 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag 29 juni a.s. om 13.00 uur verwelkomt burgemeester Jan Heijkoop de eerste bezoekers van de roadshow Gratis Veiliger rijden. De eerste 5 bezoekers ontvangen van de burgemeester een presentje, dat past bij het onderwerp veiliger rijden.

Bij de roadshow Gratis veiliger rijden geven diverse organisaties informatie over autoveiligheid. Preventietips, een gratis ogencheck, rijden in een rijsimulator, het is allemaal mogelijk. Inwoners die hun eigen auto meenemen kunnen ook gratis het kenteken laten graveren in de autoruit, de kentekenplaat vast laten zetten of de bandenspanning van de auto laten controleren.

Waar en wanneer?
Op zaterdag 29 juni van 13.00 tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom bij de Hoge Kade 60 (parkeerplaats Sporthallen De Ridderhal). Meer informatie over de roadshow en waar de roadshow de komende periode langs komt, is te vinden op www.politie.nl/rijveiliger2013. Of op twitter via #rijveiliger2013.

Met wie?
De roadshow is een initiatief van de Politie Eenheid Rotterdam en werkt hierin samen met Carglass, Euromaster, Pearle Opticiens, Burgernet, Nederlands Instituut van Verkeersveiligheid, Transport en Logistiek Nederland, Schadenet, CBR en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over:

hoge kade de ridderhal
Deel dit bericht met je vrienden!