dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH opnieuw in Hoofdklasse B

24 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De KNVB heeft de indelingen van de zaterdaghoofdklasse voor het seizoen 2013/14 bekend gemaakt. ASWH is net als de afgelopen seizoenen ingedeeld in de hoofdklasse B. Daarin treft het wederom een flink aantal ploegen uit de regio, dus er zijn weer de nodige derby's te bewonderen op sportpark Schildman.

In vergelijking met vorig seizoen zijn er vier nieuwe tegenstanders. De degradanten Alexandria '66, Nivo Sparta en Nieuw-Lekkerland zijn uiteraard van het toneel verdwenen, net als kampioen Excelsior Maassluis. Deze vier plaatsen zijn ingevuld met drie promovendi en één degradant uit de topklasse. Dat is het Goudse Jodan Boys. De andere nieuwelingen zijn Oranje Wit uit Dordrecht, FC 's-Gravenzande uit de gelijknamige gemeente en het Vlaardingse Deltasport.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!