dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

De Groot Optiek Klutstoernooi weer succes

24 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag stond het jaarlijkse De Groot Optiek Klutstoernooi weer op het programma bij Vollido. Ondanks dat er een paar druppels regen vielen, was het het grootste gedeelte van de dag droog waardoor er een sportief en gezellig programma op het eigen beachveld aan de Reeweg kon worden gedraaid in teams van 3 personen.

De teams waren tot stand gekomen door middel van loting waarbij elk team min of meer gelijkwaardig is aan elkaar. Aan het einde van de dag kon het team van Maarten Jan Bijsterbosch, Ilja van der Giessen en Bob Nieuwenhuis zich de winnaar noemen.

Na de prijsuitreiking werd aan het echtpaar de Groot van de Groot Optiek een uitvergroting overhandigd van de teamfoto van het huidige dames 1 waar zij al talloze jaren de sponsor van zijn. Mede dankzij hun sponsoring was de 12e editie van het klutstoernooi weer een groot succes, waarvoor Vollido hen van harte voor wil bedanken.

Lees meer over:

reeweg vollido beachvolleybal
Deel dit bericht met je vrienden!