woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Bewoners De Volgerlanden enthousiast over bezoek Gemeente Belangen aan Hoogambacht

24 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Bewoners wijk De Volgerlanden enthousiast over bezoek Gemeente Belangen aan winkelcentrum Hoogambacht

‘Fijn dat een politieke partij onze wijk eens komt bezoeken’, was één van de vele positieve reactie van bewoners van de wijk De Volgerlanden die zaterdag 22 juni jl. boodschappen kwamen doen in winkelcentrum Hoogambacht. Ondanks de regen en wind was het regelmatig gezellig druk bij de promotietent van de Politieke Groepering Gemeente Belangen die deze dag rond gekeken heeft in de wijk.

De fractie werd vergezeld door leden van GB Jong, die leuke gesprekken hebben gehad met jongeren. Er werden diverse vragen gesteld over o.a. parkeren en aantal conmatic’s rond en bij de Wijngaarden, waar in de directe omgeving van Woonzorgcomplex Sophiastaete is geopend. Alle vragen – ook die al gemeld zijn bij de meldlijn ‘openbare ruimte, maar nog steeds niet beantwoord zullen worden gebundeld en op een later tijdstip door de fractie worden beantwoord.

Bezoeken aan de wijken in onze gemeente blijft een activiteit van Gemeente Belangen, niet alleen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Direct na de vakantie starten de verkiezingsactiviteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Zaterdag 21 september a.s. kunt u Gemeente Belangen vinden in winkelcentrum de Schoof (naast de ingang van Supermarkt Jumbo).

Via ‘Post-It’ blaadjes kunnen ideeën  over woon- en leefomgeving  bij Gemeente Belangen worden ingeleverd. Aan de hand van de opmerkingen van de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zal het Verkiezingsprogramma 2014 – 2018 worden geschreven, zodat Gemeente Belangen in die periode uw belangen optimaal kan behartigen in de gemeenteraad van onze mooie gemeente.

Lees meer over:

volgerlanden hoogambacht
Deel dit bericht met je vrienden!