dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

De heer Schmidt wint filmwedstrijd

24 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ter gelegenheid van de laatste Koninginnedag schreef gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een filmwedstrijd uit. De oproep was om in drie minuten te laten zien hoe die bijzondere dag beleefd werd.

De heer Schmidt is tot winnaar gekozen en werd daarom gefeliciteerd door André Flach, wethouder communicatie en voorzitter van de jury.

Karwei
Voor de prijs uitgereikt werd, bekeken wethouder Flach en het echtpaar Schmidt de film. De heer Schmidt vertelde dat het een heel karwei was om de oorspronkelijke drie kwartier film die hij opgenomen had, terug te brengen tot drie minuten. “Gelukkig hielp mijn vrouw me, zij gaf goede aanwijzingen.”

Complimenten
Complimenten waren er onder meer voor de camerastandpunten, de diversiteit aan beelden en de herkenbaarheid. Wethouder Flach: “Koninginnedag Hendrik-Ido-Ambacht is heel goed in beeld gebracht. Als in Nieuw-Zeeland een Ambachter deze film ziet, herkent hij Hendrik-Ido-Ambacht direct.”

Aanmoediging
De winnaar beschouwt de prijs als een aanmoediging en kondigde aan om meer films te zullen maken, onder andere van de Dikke Banden Race tijdens de Slag om Ambacht op donderdag 4 juli.

De winnende film is te zien op het kanaal van de heer Schmidt: www.youtube.com/Schmidtdick.

Op de foto: Wethouder André Flach feliciteert de heer en mevrouw Schmidt met het winnen van de wedstrijd om Koninginnedag Hendrik-Ido-Ambacht 2013 het best in beeld te brengen.

Foto: Cees van Meerten/FotoExpressie

Lees meer over:

gemeente filmwedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!