vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Kiesvereniging SGP verwelkomt 400e lid

20 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - In de afgelopen maand heeft de kiesvereniging van de SGP in Hendrik-Ido-Ambacht haar 400e lid mogen verwelkomen.

Dit aantal is nog nooit eerder behaald is in de geschiedenis van de kiesvereniging. Het historische lidmaatschap ging naar Herman Fokker (19), geboren en getogen Ambachter. Het lidmaatschap is dubbel historisch te noemen omdat Herman de zoon is van de voormalige voorzitter van de kiesvereniging.

Op woensdag 12 juni hebben wethouder Flach en verenigingsbestuurslid Den Hoedt een SGP-taart bezorgd bij Herman. Herman, bedrijfskunde student aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft bewust gekozen om lid te worden van de SGP in Hendrik-Ido-Ambacht. “Ik heb grote interesse in de politiek en sta volledig achter de SGP. Met de christelijke standpunten van de partij ben ik het eens en ook de kritische houding richting de Europese Unie deel ik. Daarom was de SGP een logische keuze.”

Herman weet nog niet of hij zijn vader ooit op zal volgen in het werk voor de kiesvereniging. Maar nauw betrokken lid wil hij wel zijn. Herman wil de vereniging meegeven om vooral de huidige koers te blijven varen. “Er moet geen water bij de wijn gedaan worden. Niet in het kritisch zijn op het overheidsbeleid, maar ook niet in het uitdragen van de christelijke standpunten. Ik hoop dat de SGP dit zal blijven doen zoals zij nu doet.”

Herman Fokker ontvangt een taart uit de handen van bestuurslid Cees den Hoedt (links) en wethouder André Flach.

Lees meer over:

sgp lidmaatschap
Deel dit bericht met je vrienden!