vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

BusinessPoint De Volgerlanden van start gegaan

17 juni 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Deze maand is BusinessPoint De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht van start gegaan. Het BusinessPoint is een initiatief van iTask bv.

Het BusinessPoint is gevestigd in een kantoorpand aan de Olijfgaarde 10. Het bedrijf verhuurt flexibel spreek- en vergaderruimten aan bijvoorbeeld ZZP-ers, startende ondernemers en accountmanagers. De verhuur is inclusief koffie/cappuccino, thee, warme chocolademelk, frisdrank, water; ook het gebruik van wi-fi.

Er zijn twee spreekkamers beschikbaar voor vier personen en tevens een vergader-/trainingsruimte voor 10-14 personen. Ook kunnen tegen een geringe meerprijs extra diensten worden afgenomen, zoals kopiëren, scannen, printen, faxen, catering etc.

Voor meer informatie en foto’s, kijk op de website van BusinessPoint De Volgerlanden (www.bp-devolgerlanden.nl)
 

Deel dit bericht met je vrienden!