vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Ambachtse raad kiest unaniem voor de Louwert

6 juni 2013

HENDRIK IDO AMBACHT -  De Ambachtse raad stemde vanavond unaniem in met de Lauwerrt als locatie voor een zwembad in de  Zwijndrechtse Waard. Die raad kwam met een gezamenlijke uitspraak, waarbij de keuze werd onderbouwd.  

Een belangrijk argument voor de raad was de samenhang. Voor de raad van Hendrik-Ido-Amacht is het vanzelfsprekend dat de gemeente samenwerkt met Zwijndrecht. "Dit was ook al het geval bij het creëren van het LOC en het dragen van de bestuurlijke en financiële verantwoordelijkheid voor het tot stand brengen van de  Volgerlanden," aldus de Ambachtse raad.

De verschillende woordvoerders wilden nu vaart achter de besluitvorming in Zwijndrecht. Ze verwezen ook naar moties die door de Zwijndrechtse raad in het verleden waren ingediend. Ook wethouder Michiel van der Vlies riep de Zwijndrechtse raad op om snel een besluit te nemen over de locatie van een gemeenschappelijk zwembad. 

Deel dit bericht met je vrienden!