vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Nederlands kampioenschap Ritmische Gymnastiek B-lijn

3 juni 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Zondag organiseerde de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O in samenwerking met de Landelijke Commissie Ritmische Gymnastiek van de K.N.G.U. in de Ambachtse Sophiahal het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek voor de meisjes en dames van de B-lijn. 

Middels kwalificatiewedstrijden had de organiserende thuisclub zich met een drietal meisjes geplaatst voor deze titelstrijd. 
In de categorie 4B kwam Ji-Lan van Andel in actie. Zij wist met 15,699 pnt. de nationale titel voor zich op te eisen. Cynthia Bezemer  kwam voor het erepodium net iets te kort. Zij werd vijfde met 33,564 pnt. In de categorie 3B kon Fenne Dijklstra zich prima meten met het nationale geweld. Zij eindigde met 13,133 pnt op een zevende plaats.

Lees meer over:

gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!