vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Geslaagde open dag bij IFC

3 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag 1 juni werd op Sportpark Schildman, de locatie van voetbalvereniging IFC, de jaarlijkse Open Dag voor de jeugd organiseert. Jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar (meisjes tot en met 14 jaar) waren de gehele dag welkom. Het stond die dag op Sportpark Schildman dan ook bol van de voetbalactiviteiten voor de jeugd.

IFC behoort met de junioren- en pupillenafdeling tot één van de grootste verenigingen binnen de regio Dordrecht van de KNVB. Bij de Girls Academy spelen ruim 150 meisjes iedere week hun wedstrijden en telt de voetbalschool bijna 40 spelertjes die op woensdagmiddag trainen en op zaterdag hun wedstrijdjes spelen.

Kortom IFC is een vereniging volop in beweging!

 

Lees meer over:

voetbal ifc
Deel dit bericht met je vrienden!