zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Yes! Kinderopvang zet zich in voor 'Stichting Doe Een Wens'

31 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Yes! Kinderopvang zet zich als buitengewoon betrokken organisatie niet alleen in voor haar ‘eigen’ kinderen, maar zet zich ook in voor kinderen die helaas een levensbedreigende ziekte hebben. Met een leuke kaartenactie gaan we daarom geld inzamelen voor zieke kinderen.

Kinderen maken zelf een persoonlijke kaart
De kinderen van de locaties maken zelf een mooie tekening en van deze tekening wordt een persoonlijke wenskaart gemaakt. De kinderen gaan zelf met deze wenskaart naar ouders, familie en vrienden om deze kaart te verkopen. Na drie weken ontvangen ze een persoonlijk setje kaarten van de kinderen. En het mooie van de actie is dat de opbrengst naar Stichting Doe Een Wens gaat.

Stichting Doe Een Wens
Stichting Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. We hopen met de kaartenactie een hoop geld bij elkaar te brengen om de wensen van deze kinderen te kunnen helpen vervullen.

Meer informatie
Yes! Kinderopvang heeft een andere kijk op kinderopvang. Zo bieden wij bijvoorbeeld opvang voor hele en halve dagen zonder minimum afname, op vaste en flexibele dagen. U bepaalt zelf de uren, weken en begintijd in het kinderdagverblijf ‘Vrije Keus’. De scherpe tarieven zijn inclusief luiers en (fles)voeding. En bij Yes! Kinderopvang is iedere locatie is uniek; zo hebben we bijvoorbeeld locaties met uitdagende natuurtuinen,  christelijke identiteit, waar kinderen al vanaf het kinderdagverblijf spelenderwijs kennismaken met de Engelse taal en met een leerzame peuteracademie. Kijk voor de voorwaarden en mogelijkheden op de website www.yeskinderopvang.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!