zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Bouquet biedt gratis lessen aan

31 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Wilt u in het najaar graag een cursus gaan volgen, maar twijfelt u of deze cursus echt iets voor u is, dan kunt u bij VU Bouquet geheel gratis een of meerdere korte kennismakingslessen volgen. Deze lessen worden gehouden in de laatste week van juni en de eerste week van juli.

Tijdens deze les ontmoet u de docent(e) en krijgt u informatie over de technieken en methodes die in de cursus worden gebruikt. Hierna heeft u wellicht een beter inzicht om de cursus te kiezen die het beste bij u past.

Op de website vindt u een overzicht van de mogelijkheden met data en tijden van de lessen. Er kunnen lessen gevolgd worden in o.a. een vreemde taal, een creatieve cursus, de studiekring voor senioren, klassieke muziek en yoga.

Aanmelden is wel noodzakelijk en kan telefonisch of via email. U kunt ook even binnenlopen bij Bouquet, Witte de Withstraat 59, H.I.Ambacht.

Elke ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur is er iemand aanwezig, die uw vragen kan beantwoorden. Tevens is er de mogelijkheid om, tot 21 juni,  de presentatie van werk van cursisten bekijken. Voor meer inlichtingen kunt u ook terecht bij de administratie van Bouquet, telefoon 078-6813543, mail: info@volksuniversiteit-bouquet.nl / website: www.volksuniversiteit-bouquet.nl

Deel dit bericht met je vrienden!