zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Leer in september Bridgen op een speelse manier

31 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Bridgeclub ‘t Ambacht organiseert vanaf september weer een bridgecursus voor beginners in Cultureel Centrum Cascade. Op een uiterst professionele wijze wordt u vertrouwd gemaakt met de basisprincipes van dit mooie spel.

Al vanaf de eerste les begint u met het spelen, wat impliceert dat u niet avond na avond volgestopt wordt met theoretische kennis. Nee, door heel veel visueel aan u duidelijk te maken door middel van een groot scherm, wordt de theorie al direct gekoppeld aan de praktijk. Deze wijze van les geven is enorm aangeslagen bij uw voorgangers en heeft de afgelopen jaren heel veel enthousiaste bridgers opgeleverd.
 
De cursus bestaat uit twaalf avonden en start halverwege september, de cursusavond is de woensdag, aanvang 19.30 uur. Kosten exclusief lesmateriaal 40 euro voor de gehele cursus.
 
Nadat u de techniek van het uitspelen beheerst, wordt er in januari met een nieuwe cursus gestart en daarbij gaat u leren hoe u moet gaan bieden om tezamen met uw partner in een contract te komen dat u moet gaan spelen. Ook deze cursus bestaat weer uit 12 avonden en de kosten hiervoor zijn ook 40 euro exclusief lesmateriaal.
 
Schrijf u snel in, omdat gebleken is dat er elk jaar grote belangstelling is voor het volgen van deze cursus. In principe is er plaats voor 40 cursisten, inmiddels zijn er reeds meer dan 15 inschrijvingen. U kunt zich aanmelden of inlichtingen krijgen bij: Bas van der Jagt, telefoon 078-6815886 of bij Henny Raadsen, telefoon 078-6122040 of mail naar: driveambacht@kpnmail.nl.
 

Zie ook:

Lees meer over:

cursus cascade bridge
Deel dit bericht met je vrienden!