zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Hagenaar met 1500 wietplanten aangehouden bij Ambachts fastfoodrestaurant

22 mei 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Politieagenten hebben dinsdagavond 21 mei bij een controle veertien dozen met totaal bijna 1500 wietplanten aangetroffen. De bestuurder van de bestelbus, een 25-jarige man uit Den Haag, is aangehouden.

Agenten zagen de man parkeren bij een fastfoodketen langs de A16 in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij bleek nog 828 euro aan openstaande boetes te moeten betalen. Toen agenten de rijbewijs van de man controleerden, roken zij een zeer sterke wietlucht. De man dacht weg te komen met de verklaring dat hij net een jointje had gerookt.

Gezien de zeer sterke wietlucht, leek dit zeer onwaarschijnlijk waarop de laadruimte werd gecontroleerd. Hier troffen agenten 14 dozen met totaal bijna 1500 wietplanten aan, verschillende ventilatoren en andere benodigdheden voor de teelt alsook een busje pepperspray. De man is aangehouden en bij de fouillering werd volgens nog een tweede bus pepperspray aangetroffen. De auto en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

politie wietplanten
Deel dit bericht met je vrienden!