zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Woningoverval Gerard Alewijnsstraat bij Opsporing Verzocht

21 mei 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Dinsdag 21 mei wordt in het programma Opsporing Verzocht een reconstructie getoond van een woningoverval aan de Gerard Alewijnsstraat in Hendrik Ido Ambacht. Daarnaast worden beelden getoond van de overval op een tabakswinkel aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam.

Woningoverval Gerard Alewijnsstraat Hendrik Ido Ambacht.

Twee mannen overvallen een echtpaar bij hun woning op zondag 14 april omstreeks 03:15 uur. Het echtpaar komt net thuis van een avond werken in hun restaurant in diezelfde plaats. Er ontstaat een vechtpartij waarbij het mannelijke slachtoffer flink mishandeld wordt. De daders liepen wellicht rond 02.00 uur die nacht langs het restaurant. Eén dader had een mes bij zich. De politie hoopt dat iemand dat mes herkent in combinatie met de daders. Verder hadden de daders een lichtkleurige stok of staaf bij zich.

Direct na de overval, rond 03.30 uur, zien getuigen de twee overvallers naar het even verderop gelegen verzorgingshuis De Blije Borgh aan diezelfde Gerard Alewijnstraat rennen waar ze op een gereedstaande bromscooter stappen. Op de bromscooter vluchtten ze verder over de Burgemeester Jonkerkade. Via het fietsersbrugje rijden ze dan richting de Albert Cuyplaan en verdwijnen uit het

Deel dit bericht met je vrienden!