zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

3e Divisie beachvolleybaltoernooi bij Vollido groot succes

21 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het weekend van 18 en 19 mei werd er voor het eerst op de beachvelden naast het clubhuis een 3e divisie toernooi georganiseerd. Teams vanuit het hele land hadden zich ingeschreven voor dit toernooi, waarmee punten kunnen worden behaald voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap aan het einde van de zomer.

Op zaterdag was het de beurt aan de dames. Hoewel het droog bleef aan de Reeweg was het koud en werd het clubgebouw vooral gebruikt om op te warmen. Van de 10 teams die meededen lukte het Vollido-speelsters Monique Menzo en Brenda Singewald een knappe prestatie neer te zetten door 4e te worden in een moeilijk deelnemersveld.

Op zondag kwamen de heren in actie. Van de 15 teams waren er 5 Vollido-combinaties, die vanuit een zonnig terras werden aangemoedigd door veel belangstellenden. Vollido-spelers Lennert Collée en Ricardo de Waard wisten door te dringen tot de halve finales, om daarna de winst helaas net niet te kunnen verzilveren.

Vollido kijkt terug op een geslaagd weekend vol beachvolleybal! Ook geinteresseerd geraakt in (beach)volleballen? Kijk op onze site www.vollido.nl voor de mogelijkheden.

Lees meer over:

volleybal reeweg vollido
Deel dit bericht met je vrienden!