zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC gedegradeerd uit eerste klasse na verlies tegen Nieuw Woensel

21 mei 2013 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op tweede Pinksterdag speelde IFC de tweede wedstrijd tegen Nieuw Woensel. De eerste wedstrijd was in een 2-2 stand geëindigd, zodat IFC moest winnen om naar de tweede ronde van de nacompetitie te gaan voor lijfsbehoud in de eerste klasse.

De wedstijd kon alle kanten op en IFC kreeg een aantal grote kansen, maar aan het eind van de wedstrijd was het Nieuw Woensel dat de winst naar zich toe trok met 1-0. Hierdoor is IFC offcieel gedegradeerd naar de tweede klasse in het zondagvoetbal. Twee jaar geleden speelde IFC zelfs nog hoofdklassevoetbal, maar dat lijkt alweer een hele tijd geleden...

Zie ook:

Lees meer over:

voetbal degradatie ifc
Deel dit bericht met je vrienden!