zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Succesvolle "Plant maar Raak" dag

19 mei 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 18 mei organiseerde de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht samen met enthousiaste sponsors de 'Plant Maar Raak Dag'. Wethouders Teunis Stoop, Michiel van der Vlies en burgemeester Jan Heijkoop gingen met planten de gemeente in om samen met bewoners plekjes op te fleuren die door henzelf zijn opgegeven.
 
Plant Maar Raak dag
De Plant Maar Raak Dag is een initiatief van de gemeente. Op die dag kunnen bewoners zelf een perkje adopteren en groen inrichten. De gemeente stelt in overleg de grond beschikbaar, enthousiaste sponsors willen de grond bewerken en stellen eenmalig gratis eenjarige plantjes beschikbaar. Bewoners gaan dan samen met buren aan de slag om de plantjes in de grond te zetten. Zo maken ze in één dag een fleurige tuin, een vlindertuin of moestuintje om met de buurt van te genieten.

Sponsors
Plant maar raak is een initiatief van de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en werd gesponsord door:
Boudewijn Hoveniers, Plus Retail, Florensis, Uitzendbureau Zuidgeest, ESJ Accountants en belastingadviseurs, Aart den Hollander BV en Bonne Fleur.

Deel dit bericht met je vrienden!