zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Burgemeester neemt defile avondvierdaagse af

17 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het was gisteravond 16 mei weer een vrolijke puinhoop van kinderen, ouders en andere belangstellenden, die behangen waren met snoep en ander lekkers, of dit stonden uit te delen aan de kant van de straat.

De plaatselijke snoepwinkels beleefden weer een hoogtijdag.

Helaas werkte het weer niet echt mee, en was de regenjas een zeer favouriet kledingstuk. Maar toch waren er veel prachtig uitgedoste deelnemers te bewonderen, behangen met snoep. Dit snoep was gelukkig meestal ook verpakt in plastic.

Goed beschermd tegen de regen defileerden de deelnemers later op de avond langs de burgemeester bij het gemeentehuis.

 

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!