zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Avondvierdaagse van Start

14 mei 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Maandagavond om 18.30 uur werd het startschot voor de jaarlijkse avondvierdaagse gegeven. Dit keer was Wethouder Michiel van der Vlies aanwezig om deze handeling te verrichten, en de lopers weg te schieten.

Net als voorgaande jaren was de opkomst groot. Het weer werkte ook mee, en vol goede moed zijn de lopers aan de eerste van de vier avonden begonnen.

Op donderdag 16 mei rond 20.15 uur ontvangt burgemeester Jan Heijkoop de deelnemers van de avondvierdaagse bij het gemeentehuis. Daarna loopt hij nog een stukje mee naar korfbalvereniging DVS’69 (Sportpark Schildman) waar hij rond 20.30 uur de prijzen uitreikt aan de winnaars van de prijsvraag. De prijzen gaan naar de inzenders van de meest originele namen voor de drie, nu nog naamloze, schapen en het konijn op het Jeugdspeelpark.

Lees meer over:

avondvierdaagse wandelen
Deel dit bericht met je vrienden!