zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Vollido viert feestje met jeugdkampioenen

13 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag 11 mei zijn de 4 jeugdteams die kampioen zijn geworden door het bestuur nog een keer in de schijnwerpers gezet. Nadat alle teams bij de laatste wedstrijden al waren getrakteerd op snoep en bloemen, was het nu tijd voor een meer officieel feestje.

Een feestje dat werd gestart met een middag beachvolleybal voor alle jeugdleden, die net tussen de buien door op het beachveld lieten zien hoe sociaal en sportief zij onderling met elkaar omgaan. Hierna begon de prijsuitreiking door het bestuur. Niet alle kampioenen konden aanwezig zijn vanwege de meivakantie, maar het clubhuis aan de Reeweg zat goed vol met zenuwachtige kinderen, enthousiaste trainers en trotse (groot)ouders. Na het ontvangen van de prijzen die de Nederlandse Volleybal Bond beschikbaar had gesteld, kon elk teamlid zijn naam kwijt op een volleybal, die voor de wedstrijden gebruikt zal worden tijdens het zaalseizoen. Het feestje werd afgesloten met limonade en taart voor alle kampioenen. 

Komend weekend wordt er ook een grote drukte verwacht in het clubhuis aan de Reeweg 83, wanneer de toppers uit de 3e divisie het tegen elkaar zullen opnemen op de 2 beachvolleybalvelden naast het clubhuis. Er zullen ook eigen leden deelnemen aan dit toernooi en geinteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De eerste wedstrijden worden om 9.00 uur gespeeld. Meer informatie hierover is te vinden op www.vollido.nl

Lees meer over:

volleybal reeweg vollido
Deel dit bericht met je vrienden!