zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH a1 verovert KNVB Beker

13 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Na een wedstrijd die een Hitchcock-achtig karakter had won ASWH, op het terrein van de VVAC in Ottoland, na 11 penaltys van Kozakken Boys a1. De wedstrijd eindigde in 2-2 zodat strafschoopen de beslissing moesten brengen.

Alle strafschopnemers schoten de vijf penaltys onberispelijk raak zodat het ritueel om en om in gang gezet moest worden. Beiden elftallen schoten opnieuw vijf keer raak. Lorenzo Borsboom schoot nummer 11 achter de Kozakken Boys doelman. De gelijkmakende strafschop van Kozakken Boys werd door doelman Rody van der Poel op fantastische wijze gestopt waarna ASWH zich dus winnaar mocht noemen van de KNVB beker.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!