vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Jonge en “oude” kampioenen bij IFC

29 april 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen week werden IFC F7, E5 en IFC zondag 2 kampioen.

F7 moest in een verwoede strijd tegen het zeer felle Hardinxveld-Giessendam zien te winnen. Dat lukte uiteindelijk en met een stand van 2-3 gingen de spelers blij met hun bekers en medailles richting H.I. Ambacht. Vanwege de uitwedstrijd werd het echte feestje de zaterdag daarop gevierd. 
 
Ook E5 was succesvol en versloeg afgelopen woensdag de tegenstander met 6-2. De spelers gingen deze mooie doordeweekse dag wat later naar bed dan normaal, want onder begeleiding van het lied We Are The Champions werd het kampioenschap uitgebreid gevierd in het clubhuis.
 
De senioren van IFC zondag 2 werden dit weekend eveneens kampioen. Op een wat bizarre manier. Zij verloren de uitwedstrijd tegen Beek Vooruit. Men ging ervan uit dat de kans die dag op het kampioenschap verkeken was en de bestelde bloemen richting prullenbak konden. Op de terugweg naar IFC bleek echter dat de naaste concurrent gelijk gespeeld had en dat IFC toch kampioen is geworden. De bloemen werden bij aankomst in Ambacht alsnog uit de bus gehaald en aan de spelers overhandigd. Op een zonnig IFC-terras werd er na afloop gefilosofeerd over het komende seizoen in de hoofdklasse.
Een week met goede resultaten voor IFC, wat het verlies van het eerste elftal enigszins verzachtte.
Kampioenen, van harte gefeliciteerd!

Lees meer over:

voetbal wedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!