zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwe naam Kinderopvang Bobo bekend

23 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Kinderopvang Bobo gaat verder onder een andere naam. 

Waarom?
Wij vinden het belangrijk dat onze organisatie op eigen kracht in de maatschappij staat. De naam Bobo en het logo van Bobo zijn echter eigendom van een andere organisatie. De afspraken over het gebruik van de naam Bobo en het logo continueren we niet. In plaats daarvan hebben wij een nieuwe naam en eigen beeldmerk ontwikkeld.
 
Wanneer?
De overgang naar de nieuwe naam en het nieuwe logo doen we geleidelijk. Zeker in deze tijd wegen we iedere investering zorgvuldig af. Daarom starten we geen campagne en organiseren we geen officiële aftrap met genodigden. Nieuwe uitingen en uitingen die vervangen of aangepast moeten worden, voorzien we van de nieuwe naam en het nieuwe logo. Maar tot december 2013 zult u ook Kinderopvang Bobo nog regelmatig in het straatbeeld tegenkomen. Het eerste bord met de nieuwe naam en het nieuwe logo is op 18 april 2013 gerealiseerd. Het hangt in de avonturentuin van kindcentrum Frits Vogelstraat en is gebruikt voor de officiële opening van de tuin. De avonturentuin is op 18 april geopend door burgemeester Wiebosch-Steeman en twee kinderen van de peuterspeelgroep.  
 
Hoezo deze naam?
Wij willen altijd positief in de maatschappij staan. Schouders eronder, kwalitatief uitstekende kinderopvang leveren en diensten aanbieden waar ouders behoefte aan hebben. Goede professionele kinderopvang is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en voor het creëren van een goede balans tussen arbeid en zorg voor ouders. Met onze nieuwe naam en het nieuwe logo willen we uitstralen dat we blij zijn met kinderopvang en dat we trots zijn om in deze branche te werken!
 
Nog steeds buitengewoon betrokken!
De huisstijlkleuren met paars als basiskleur handhaven we. Dat geldt ook voor de slogan 'Buitengewoon betrokken', omdat deze twee woorden precies aangeven waar we voor staan. Alleen de onderdelen waarvan aanpassing noodzakelijk is om op eigen kracht in de maatschappij te staan, wijzigen we. Dat betekent dat alleen de naam, het woordmerk en het beeldmerk veranderen. 
 
Informatie?
We hopen dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe naam en het nieuwe logo als wij. Als er relevante zaken wijzigingen zoals bijvoorbeeld het e-mailadres van uw contactpersoon bij onze organisatie, ontvangt u uiteraard bericht hierover. Voor nu vertrouwen we erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Deel dit bericht met je vrienden!