zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Winkelcentrum de Schoof niet direct bereikbaar per openbaar vervoer

23 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ouderen en inwoners die slecht ter been zijn ondervinden hinder van de wijzigingen van de dienstregeling van Arriva. De vervoersmaatschappij Arriva heeft de dienstregeling veranderd. Daardoor stoppen er meer bussen bij de centrale halte aan de Hogekade nabij Cascade, maar niet direct bij winkelcentrum de Schoof. Inwoners van onze gemeente moeten nu overstappen om naar winkelcentrum de Schoof te kunnen gaan.

In februari jl. heeft de fractie van Gemeente Belangen al contact met Arriva hierover gehad en gevaagd de dienstregeling aan te passen. Uit het toen ontvangen antwoord bleek dat Arriva voor alsnog de dienstregeling niet wil aanpassen.
 
Fractievoorzitter Ary Cramer van Gemeente Belangen vindt dat de dienstregeling moet worden aangepast, zodat er snel weer bussen bij winkelcentrum de Schoof stoppen. Fractievoorzitter Ad Dogger van het CDA en Fractievoorzitter Els Ossel zijn het wat dat betreft ook eens met Gemeente Belangen.

Lees meer over:

dienstregeling hoogkade bussen
Deel dit bericht met je vrienden!