zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC na verlies in de zorgen

22 april 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Het leek er in de eerste helft op dat IFC zou gaan winnen van VC Vlissingen. Na de eerste helft stonden de Ambachters met 1 - 0 voor. Deze voorsprong was vooral te danken aan een voortreffelijke keeper: Jim van der Leer pakte in de eeste helft de onmogelijkste ballen.

Maar toen kwam de tweede helft. Na twee minuten moest van der Leer al een zeer omstreden bal van Vlissinger Said Bouzambou uit het net grabbelen: 1 - 1. En toen was het gebeurd met de voetballers van IFC. VC Vlissingen ging er vol overheen, onder aanvoering van Bouzambou. Hij scoorde nog eenmaal, en zorgde er in de slotfase voor dat Lars de Voogd het vonnis over IFC op 1 - 4 kon brengen.

Helaas verloor IFC niet alleen de wedstrijd, maar ook nog twee spelers. Doelman Jim van der Leer heeft een knieblessure, en Nico Ramos een dijbeenblessure. 

Lees meer over:

voetbal ifc
Deel dit bericht met je vrienden!