zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Vollido maakt geen fouten

15 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vollido maakt geen fouten

Lucrasoft/Vollido heren 1 heeft tegen de nummer laatst geen fouten gemaakt door met 4-0 te winnen. DVO, welke afkorting meermalen werd uitgelegd als Door Vollido Opgerold, kon op geen moment een vuist maken tegen het degelijk spelende Vollido. Met de setstanden 25-22, 25-17, 25-19 en weer 25-17 was de overmacht duidelijk. Vooral door het uitstekende spel van Ricardo de Waard, de benjamin van het team, werd het een genoeglijke zaterdagmiddag voor de Ambachtse heren.
 
Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd op het programma. In Barendrecht zullen Vollido en Spirit in een onderling duel uit gaan maken wie de tweede plek in beslag neemt. Vollido heeft in die wedstrijd voldoende aan twee sets.
 
Op de laatste thuisdag van dit seizoen mocht De Groot Optiek/Vollido dames 1 tegen de dames van Volley Zuid spelen. Vollido had de uitwedstrijd net verloren dus ze hadden wat goed te maken. De eerste set kwam daar weinig van terecht. Er lukte weinig bij de dames van Vollido. Vanaf de tweede set wisten de dames het tij te keren. Aan het net werd fel gespeeld en achterin werd goed verdedigd. Uiteindelijk resulteerde dat dan ook in een 3-1 winst voor Vollido. Een leuke wedstrijd op de laatste thuisdag. Bij dames 1 is het einde van de competitie in zicht met de laatste wedstrijd volgende week tegen DVO uit Oud-Beijerland.  

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!