zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC na goede eerste helft toch verloren

8 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Na zeven wedstrijden lang ongeslagen te zijn gebleven onder trainer Jack van den Berg, kon eersteklasser IFC er geen achtste overwinning achteraan plakken. Helaas. In de eerste helft leek het allemaal nog goed te gaan, en kwamen de spelers van IFC op een twee- nul voorsprong.

Na rust tapten de voetballers van Best Vooruit echter uit een ander vaatje. Na een kwartiertje in de tweede helft incasseerde IFC uit een afgeslagen voorzet de "anschlusstreffer".

Hierna moest IFC steeds meer in de verdediging, en een tweede doelpunt kon niet uitblijven. Maar het zou nog erger worden. Coen van Oorschot, in de rust ingevallen, had het op zijn heupen. Met drie doelpunten maakte hij het IFC onmogelijk om deze wedstrijd nog te winnen, te meer omdat Sander van der Looy ook nog voor de bezoekers van Best Vooruit gescoord had.

IFC kon in de tweede helft de bezoekers duidelijk niet meer bijbenen, en verloren uiteindelijk dus met 2 - 4. de twee doelpunten voor IFC in de eerste helft werden gescoord door Ramon Ouwehand en Nick de Veij. 

 

Lees meer over:

voetbal ifc
Deel dit bericht met je vrienden!